Activitats per als més menuts

Terra Mítica, Terra Natura, Safari Park, Aqualandia, Mundomar, Aquanatura o Aquópolis són alguns dels parcs temàtics d’una oferta que inclou museus com el del Joguet o de la Xocolata.

Els xiquets primer, encara que l'oci infantil que ofereix la província transcendeix qualsevol barrera d'edat per al gaudi de la família al complet. Solament cal recórrer els nombrosos parcs temàtics que hi ha per tot el territori. Sobretot a Benidorm, on es concentren Terra Mítica, amb les millors atraccions per a totes les edats i espectacles variats; Terra Natura i Mundomar, una forma inigualable d'acostar als més menuts a la fauna de diferents parts del món en el seu hàbitat quasi natural, una mica similar al que ofereixen Aqua Natura i Aqualandia, dos parcs aquàtics que pocs s'atreviran a rebutjar. En altres localitats, us podeu perdre el Riu Safari d'Elx, amb fauna de diferents continents, el parc d'atraccions Pola Park de Santa Pola, o els parcs aquàtics Aquópolis a Torrevella i Aquapark a Rojals. També podeu gaudir del Vital Park Center de Parcent, del Safari Aitana, situat entre la localitat de Sella i el port de Tudons, o amb els espectacles temàtics del castell Conde de Alfaz en L'Alfàs del Pi.

 

La gran oferta de castells visitables per tota la província és altra possibilitat per a l'oci infantil, a més de la visita als nombrosos museus aptes per als més menuts, com el Museu del Joguet d'Ibi, un centre únic a Espanya; el Museu de la Nina d'Onil, el Museu de la Xocolata a La Vila Joiosa, el Museu del Torró de Xixona, el Museu de Bombers a Alcoi i el Museu Arqueològic d'Alacant, on sempre hi ha alguna cosa que aprendre.

 

Si la visita és en Nadal, cal visitar l'exposició del Belén del Tirisiti a Alcoi i les representacions del Festival Internacional de Titelles d'Alacant.

 

Tot això a més de les grans possibilitats de les platges, la gran majoria d'elles dotades amb gronxadors i elements destinats al joc i gaudi dels més menuts. ​