Golf

Campions com ara Severiano Ballesteros o José María Olazábal han posat el segell a alguns dels camps de la província

​​​​​Alacant es tenyeix de verd. Els camps de golf que s'estenen per la província –3 d'ells Pich&Putt– s'han convertit en una oferta de referència internacional per a la pràctica d'aquest esport. No només per la qualitat de la gespa sinó també per la dels serveis que envolten cadascun d'aquests centres, tant en allotjaments i restaurants com en l'oferta complementària d'oci i relaxació. La proximitat entre els camps i les bones connexions per carretera fan que els amants d'aquest esport puguen gaudir durant la seua estada de diferents experiències de joc en entorns amb vistes al mar o envoltats per espectaculars serres i valls.

Els camps inclouen zones de pràctiques per a qui s'inicien i perfeccionen, però també clots exigents, que es converteixen en autèntics reptes quan arriben les nombroses competicions incloses en el calendari golfístic de la Costa Blanca.

Ara bé, el principal aliat per als amants del golf en la Costa Blanca és la climatologia, que fa possible practicar durant tot l'any. Així ho van entendre campions com Severiano Ballesteros, José María Olazábal o Jack Nicklaus, que van dissenyar alguns d'aquests camps que s'estenen des de Dénia fins a Oriola. Una excel·lent oportunitat per a conèixer els municipis més propers i gaudir de l'oci, la gastronomia o la cultura, capaç de satisfer els gustos més variats.

Per a posar-lo més fàcil, Alacant disposa de l'Associació de Camps de Golf de la Costa Blanca i amb el Club d'Amics Golf Costa Blanca. De moment, són ja més de mig milió de visitants els que arriben cercant la pràctica d'aquest esport.