LGBT

Benidorm, Elx i Alacant concentren un gran nombre de locals, allotjaments, comerços i serveis específics per a aquest col•lectiu.

​​​La bandera de l'arc iris oneja amb la brisa marina en tot el territori. Allotjaments, creuers i locals d'oci específics per a aquest col·lectiu es poden trobar al llarg de la província.

 

L'ambient de tolerància i llibertat es respira en tots els racons, amb especial atenció a Benidorm, on en la dècada dels es 60 va obrir el primer local gai de la localitat, el Gay Bar Pretex. A més, s'ha editat una guia turística amb els llocs d'interès per a gais i lesbianes.

 

També Elx i Alacant es duen el palmell quant a llocs destinats a aquest col·lectiu, a més de Dénia o Torrevella. Des d'allotjaments a comerços, restaurants, espais per a l'oci, centres de relaxació i estètica o decoració.

 

L'oferta gay friendly s'estén per quasi tota la província i cobreix espais de turisme d'interior, amb multitud d'allotjaments adaptats al gust i interès d'aquests col·lectius, i molts enclavaments costaners, d'àmplia tradició en la versió més alegre i desinhibida de l'oci.