Shopping

Tot es pot aconseguir, sobretot sabates, joguets, catifes i productes amb denominació d'origen, com ara el torró o els vins.

​​​​Artesania i disseny d'avantguarda conviuen en una província pionera en la fabricació de sabates, bosses, catifes, joguets i un sens fi de productes, incloent la producció de torró, gelats o vins amb denominació d'origen.

A més dels mercats tradicionals amb aliments frescos de primera categoria, com el Central d'Alacant, trobem nombrosos mercats ambulants artesanals, com el d'Altea, o de segona mà, com el de La Nucia, a més d'establiments on l'artesania es vesteix amb l'estil del disseny d'avantguarda. Altres interessants mercats, són el del Campico a Guardamar, el de Xaló, el del Cisne a Benidorm o els de Santa Faça i la plaça de l'Ajuntament d'Alacant.

 

Si a Alacant l'avinguda Maisonnave s'ha convertit en l'àrea comercial més destacada de la ciutat, Elx i Elda són les capitals del calçat a Espanya, ja que produeixen els més destacats dissenys de les marques més reconegudes del mercat, que es poden trobar en el Parc Industrial il·licità i en la ruta outlet del calçat d'Elda. I l'oferta s'amplia també a bosses i complements. Crevillent és el paradís de les catifes, amb infinitat de botigues i ofertes, mentre Ibi aposta per la indústria del joguet i els seus derivats.

 

Comprar torró a Alacant és garantia de qualitat i excel·lència, amb el seu reconeixement amb denominació d'origen a Xixona, com els gelats, amb una producció d'innovadors sabors. Igual que els vins que han obtingut premis internacionals i que es poden aconseguir en els nombrosos cellers, que a més permeten visitar i tastar, gràcies a la cridada Ruta del Vi.