Aprendre espanyol

El clima i l'entorn animen a triar la província per a estudiar espanyol en les universitats i en les més de 20 escoles repartides per la Costa Blanca.

​​​Prop de 10.000 persones visiten la Costa Blanca cada any per a estudiar espanyol de moltes i variades nacionalitats. L'atracció, sens dubte, el bon clima i també l'entorn, l'oferta cultural i de serveis i les possibilitats de gaudir d'un patrimoni natural i històric de gran magnitud.

 

Tant és així, que a més de la Universitat d'Alacant i la Universitat Miguel Hernández d'Elx, que cada any reben a nombrosos alumnes que trien viure aquesta experiència amb els programes internacionals d'intercanvi, la província ha experimentat un considerable augment dels serveis educatius privats per a l'ensenyament de l'espanyol. Per aquest motiu arriben ja a la vintena d'escoles d'ensenyament d'idiomes per a estrangers, repartides per tota la província.

 

Els museus, les festes, la gastronomia i el paisatge complementen aquesta oferta que respon a les demandes d'aquest sector. Un col·lectiu que també gaudeix amb la vida nocturna i els ambients d'oci, al mateix temps que troba en les activitats aquàtiques i en l'oferta de platges un al·licient que fa la seua estada encara més interessant.