Allotjament

Més de 300 hotels a més de cases rurals en edificis històrics, centres amb balneari o càmpings en plena natura completen una àmplia oferta per a quedar-se

​​​Un visitant podria passar un mes a la Costa Blanca i saltar d'un hotel de cinc estrelles en primera línia de platja a un parador nacional, a un centre per a cuidar el cos, a una antiga alqueria situada enmig de la muntanya o a un càmping en ple parc natural. Tot això amb una distància que no supera els 100 quilòmetres de distància.

 

I és que la Costa Blanca s'ha anat enfortint amb el pas del temps i ha creat una infraestructura plena de matisos per a satisfer la creixent demanda d'allotjaments que cada vegada és més exigent. Gaudir de la platja no significa renunciar a un bon balneari. Practicar senderisme o conèixer el patrimoni cultural de l'interior no implica que quan cau el sol no es puga descansar en una casa amb encant i amb molta història.

 

Són més de 300 els establiments hotelers que ofereix la província, amb més de 60.000 places. Alguns de cinc estrelles i en llocs tan dispars com el centre d'Alacant, primera línia de platja a La Vila Joiosa, un emplaçament de somni a l'Albir o el front marítim de Xàbia. Però també trobem prop de dos centenars de cases rurals amb encant, condicionades en antigues masies, alqueries, molins o palauets. Per qui vulga ser fidel a la protecció del medi ambient, els amants de l'ecologia o simplement per qui cerca la pau en un entorn privilegiat. I sense oblidar els prop de 30 càmpings espargits per tot el territori ni les àmplies possibilitats d'aconseguir allotjaments turístics de temporada.

 

Una oferta àmplia, variada i de qualitat, que podem trobar a pàgines com Temps, First Class Hotels o la que acaba d'engegar l'Associació Provincial d'Hotels d'Alacant, www.findelargoenalicante.es, que inclou allotjament i visites guiades.