Com arribar

Els més de 9 milions de persones que han passat enguany per l'aeroport d'Alacant - Elx i l'engegada de l'AVE garanteixen l'acostament de la província al món.

La Costa Blanca està connectada amb les principals capitals espanyoles i també amb diferents ciutats europees de països com ara Regne Unit, França, Irlanda, Alemanya, Noruega i Holanda, entre altres destinacions. L'aeroport d'Alacant - Elx ha rebut enguany més de nou milions de visitants que han triat aquest mitjà de transport entre les nombroses ofertes de vols i companyies que operen en aquest espai, convertit ja en el cinquè d'Espanya a nivell de tràfic d'avions i de persones. Una vegada en l'aeroport, la xarxa d'autobusos trasllada als visitants a diferents punts de la província.

 

Altra opció de pes és l'AVE. Alacant ha donat la benvinguda al tren d'alta velocitat i amb ell a un sistema de transport ràpid i confortable per a desplaçar-se a Madrid en poc més de dues hores. Per tren s'arriba també des de diferents punts d'Espanya amb combois que no són d'alta velocitat però que cobreixen les expectatives de qualsevol viatger exigent.

 

El cotxe és altra opció recomanable donada l'excel·lent xarxa de carreteres que connecten els diferents punts del país i també les autopistes que ens uneixen amb altres països de l'estranger.

 

I no cal rebutjar el vaixell. De fet Alacant és punt d'atracada de nombrosos creuers que recorren el Mediterrani i que parteixen de diferents països.