Com moure't

Recórrer la província de la costa a l'interior i de nord a sud és tasca senzilla gràcies a les autopistes, autovies, el tramvia o els mitjans marítims

No importa si s'arriba a la costa i es vol anar cap a l'interior o si des d'Oriola es pretén visitar Dénia. La xarxa de comunicacions és àmplia per a poder moure's d'un racó a un altre de la província sense problemes. Si la costa ofereix les possibilitats d'una moderna autopista per a recórrer la Costa Blanca de nord a sud, la província conta amb una xarxa d'autovies que enllacen amb l'interior d'una forma còmoda, senzilla i eficaç per a facilitar l'accés a les zones d'interior.

 

Altra opció és l'àmplia xarxa d'autobusos, el tren i també el Tram, el tramvia que enllaça la ciutat d'Alacant amb Dénia parant en les principals localitats costaneres i oferint al viatger unes vistes inigualables.

 

Per moure's des de l'altre costat, és a dir des del mar, funcionen empreses que ofereixen excursions amb vaixell per la costa i també embarcacions que des d'Alacant o Santa Pola comuniquen amb la illa de Tabarca, reserva marina i una de les joies mediambientals de la província.